Toernooien

Vanaf de periode april t/m oktober wordt elke maand een wedstrijd gehouden voor de contribuanten van Stichting Arbor Golf. Deze wedstrijd vindt plaats op elke 2de zaterdag van de maand op de Golfbaan Echt-Susteren.

> lees verder

Nieuwsarchief

Golfinstructie voor in de winter...
Bekijk hier hoe u beter golft onder winterse omstandigheden:&n...
01-02-2018 | categorie nieuws

Golfregels toegankelijker maken...
Golf toegankelijk maken. De NGF heeft de golfregels aangepast ...
07-07-2017 | categorie nieuws
foto_01 foto_02 foto_03

Arrangementen

Stichting Arbor Golf is een samenwerking aangegaan met Golfbaan Echt-Susteren. Op Golfbaan Echt-Susteren kunt u voor slechts € 75,00 per maand onbeperkte golflessen nemen! Dit voor een jaar lang. Bovendien zult u binnen dit jaar het NGF Handicap 54 bewijs behalen. Bij deze actie ontvangt u tevens een lidmaatschap van de Approachbaan op Golfbaan Echt-Susteren.

Daarnaast is een lidmaatschap mogelijk van de A-status wedstrijdbaan op Golfbaan Echt-Susteren. Dit voor slechts € 49,00 per maand voor iedereen jonger dan 40 jaar en € 79,00 per maand voor ouder dan 40 jaar. U kunt dan altijd spelen en dat elke dag in de week. Ook in de weekenden. Dit zonder ooit een starttijd te hoeven reserveren. U komt gewoon als u tijd en zin heeft. 

Daarnaast kunnen de leden van Golfbaan Echt-Susteren goedkoop deelnemen aan additionele golflessen. Dit kan al voor € 250,00 voor 25 golflessen. 

Voor meer informatie mailt u naar: info@golfbaanecht-susteren.nl of bel: 046-4494992.

Home  • Disclaimer © 2013 Stichting Arbor Golf